Babytijd Babytijd

Babytijd

Puckababy

Hebben jullie ervaringen met de puckababy piep?
Onze kleine is nu een week oud en erg onrustig in de nacht. Op aanraden een puckababy piep aangeschaft. We hebben de teddy winter variant. Staat bij voor een kamer temperatuur tussen de 10 en 20 graden. Vraag me nu alleen af hoe je hier praktisch mee te werk gaat. Wat heeft de baby aan in de zak, alleen een rompertje, korte of lange mouw? Wel of geen lakentje eroverheen? Wat doen je met voeden, in of uit de slaapzak?

ElenaH

ElenaH

28-10-2020 om 16:45

Jaa

Dankjewel, ik ga het doorlezen. Topic is al weer wat ouder. Iemand anders nog recentere ervaringen?

Angela67

Angela67

30-10-2020 om 09:25

Interessant

Dat oude topic! Mijn oudste is uit 2001 en wordt volgend jaar dus 20. Hele slechte slaper de eerste jaren, o .a. ook puckababy gebruikt. Hielp in die fase goed. Maar wat ik wilde zeggen: hij heeft een half jaar geleden een verzwaarde deken gekocht omdag hij zelf had uitgevonden dat hij veel beter sliep als hij iets zwaars over zich heen had. Hij is er erg blij mee. zou die geborgenheid van puckababy ermee vergelijkbaar zijn?
Gr Angela

vlinder72

vlinder72

30-10-2020 om 11:44

puckababy

Wij hebben dat ook gebruikt. Ik moest weer even nadenken maar onze zoon droeg een pyjama met die zak erover heen. Eventueel een lakentje of dekentje bij koudere dagen.

Die zak had ritsen aan de zijkanten en als hij diep sliep dan deden wij die open en haalden zij armen er weer uit. Hij had namelijk vooral problemen met zichzelf wakker meppen bij het in slaap vallen.

Bij nachtelijk voedingen waren zijn armen er dan al uit. Ik kan mij niet herinneren of wij zijn armen weer erin terug deden bij het daarna weer in bed leggen.

Ik vond het een ideaal ding. wij hebben de piep en die daarop volgend is best lang gebruikt.

Reageer op dit bericht

Als je wilt reageren moet je eerst inloggen of je aanmelden.

Aanmelden