Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

Shel

Shel

16-09-2020 om 08:48

Zenuwblokkade injectie gehad cyclus in de war

Hallo beste mensen. Ik zit met een probleem ik loop sinds mijn vorige zwangerschap en al een hele poos met een hernia.ik heb eind jullie een zenuwblokkade gehad wat verschrikkelijk was bah wat deed dat zeer. Er werd mij verteld dat na die injectie dat je menstruatie cyclus in de war kon raken tijdelijk. Na dat ik mijn prik heb gehad zou ik 2 dagen erna ongesteld moeten worden!. En het kwam maar niet pas na een week kwam er aldoor wat drupjes bloed van 8 dagen lang. Daarna niks meer. Nu tot heden niks gekomen meer . Mijn cyclus was voor heen rond de 28 dagen en was altijd netjes oprijd ongesteld. Ik nu zit ik al rond de 40 dagen en nog niks!! Heb 3 testen al gedaan en niet zwanger. En wij willlen wel graag zwanger worden. Ondanks mijn hernia want door de prik heb ik veel minder pijn. Dat gaat goede kant op. Mijn vraag was er er meer mensen die hun cyclus helemaal weg was of veel later weer op gang kwam? ... ben beetje ten einde raad want wij willen graag weer zwanger worden. Alleen heb geen menstruatie meer... wat moet ik doen? Dokter zegt al ja je moet rustig wachten.😥

Mijntje

Mijntje

16-09-2020 om 09:02

computer

"Er werd mij verteld dat na die injectie dat je menstruatie cyclus in de war kon raken tijdelijk."
Er werd je al verteld dat het tijdelijk is. Maar een lichaam is geen computer en niemand die een precieze voorspelling kan doen, dat verschilt per persoon. Laat het even los. Stress zorgt ook voor ontregeling. Is die hernia nu helemaal over en vind je dokter het verstandig nu zwanger te worden? Ik weet niet of die prik schadelijk is voor een evt. baby'tje en of je lijf al een zwangerschap aan kan.
Die drupjes bloed was misschien je ongesteldheid, aangezien het geen zwangerschap was. Dus dan kan je uitrekenen wanneer je ongeveer weer ongesteld moet worden.

Shel

Shel

16-09-2020 om 10:49

Reactie hernia

Klopt tijdelijk bedoelen ze meer dat je ongesteldheid eerder kan komen. Ze hebben nooit gehoord dat het weg bleef. En toen ik die injectie zo krijgen hebben we maand geen gemeenschap gehad. Ivm injectie had dokter gevraagd en die zij we konden best zwanger worden. Omdat de injectie ook aanslaat. En mocht dat niet helpen waren er ook andere hulpmiddelen mocht ik zwanger worden. Want opereren doen ze liever niet! En aangezien ik er niet jonger op word en mijn gezondheid ook minder word.

Mijntje

Mijntje

16-09-2020 om 18:03

acht dagen

Acht dagen aldoor wat druppeltjes is niet dat het wegblijft. En vind ik wel kloppen met wat ze zeiden dat je cyclus in de war raakt. Fijn dat zwanger worden wel ''mag". Gewoon toch geduld hebben. Hoop dat je snel zwanger raakt!

Wat

Wat

17-09-2020 om 00:43

Hier

Ik was 52 toen ik m kreeg op 3 plekken, vervelend maar niet meer dan dat eigenlijk ( dubbele hernia en het hielp niets en mijn been is 32 u verlamd geweest).
Ik had en heb mijn menstruatie nog steeds gewoon helaas, dus die ervaring deel ik niet.
Ik wens je sterkte met jullie wens.

Reageer op dit bericht

Als je wilt reageren moet je eerst inloggen of je aanmelden.

Aanmelden